Καστρίτης: «Ακόμα δεν έχουμε αυτοματισμούς»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την ήττα του Άρη από την Χάποελ Τελ Αβίβ και τόνισε πως περίμενε αυτή την εικόνα από την ομάδα του.

Καστρίτης: «Ακόμα δεν έχουμε αυτοματισμούς»

Ο Άρης ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και ο Γιάννης Καστρίτης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως περίμενε αυτή την εικόνα από την ομάδα του, αφού οι παίκτες του ακόμα δεν έχουν αποκτήσει αυτοματισμούς.

Αναλυτικά ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε:

«Είναι χρήσιμο στην παρούσα φάση να παίζεις με μια ομάδα τέτοια δυναμικότητας. Περιμέναμε αυτή την εικόνα. Εμείς δεν έχουμε προπονηθεί τις τελευταίες 7-8 μέρες. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες μας. Ηταν χρήσιμο να καταλάβουμε την δυναμική των αντιπάλων μας στο Eurocup. Είδαμε στο δεύτερο μέρος του αγώνα πώς μπορούμε να προσεγγίζουμε κάποιες καταστάσεις.

Εχουμε πάρα πολλή δουλειά. Δεν αγχώνομαι, θαύματα δεν γίνονται… Η ομάδα πρέπει να δουλέψει όλη μαζί. Εμείς δεν έχουμε ακόμη αυτοματισμούς, θέλουμε πολλή προπόνηση και συγκέντρωση. Μέσω της άμυνάς μας, μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα. Επιθετικά θα χρειαστούμε χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλεύουμε σε κάθε κατοχή».