Ολυμπιακός: Η χρησιμότητα του «γεμάτου» ρόστερ

Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ έδειξε πως χρειάζονται αρκετοί παίκτες

Ολυμπιακός: Η χρησιμότητα του «γεμάτου» ρόστερ

Να που χρειάζεται ένα «γεμάτο» ρόστερ. Ακόμη και ο Ολυμπιακός των τόσων παικτών φέτος, είδε να μένει με δύο μόνο ψηλούς μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Και ίσως δικαιώνεται η επιλογή της ομάδας να μην «κόψει» παίκτες ώστε να αδειάσει λίγος χώρος στο ρόστερ. Φανταστείτε να είχε ήδη φύγει ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός τώρα θα είχε μόνον έναν διαθέσιμο ψηλό, τον Μόουζες Ράιτ!

Στον Ερυθρό Αστέρα τα βάζουν με την τύχη τους, καθώς όλο προκύπτει κάτι και «κολλάει» τον ερχομό του Πετρούσεφ. Μπορεί στο τέλος να γίνει ο δανεισμός, αλλά όχι τώρα. Αργότερα. Στον Ολυμπιακό εύχονται να μην έχει κάτι σοβαρό ο Μιλουτίνοφ και να μπορέσει να είναι παρών στο Σούπερ Καπ της Ρόδου, τέλη του μήνα. Τα πρώτα μηνύματα πάντως, δεν ήταν ενθαρρυντικά (εκτιμάται πως θα χρειαστεί να μείνει έξω σχεδόν έξι εβδομάδες).

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται εξάλλου για το δεύτερο τεστ της χρονιάς, απόψε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (18.00, ΣΕΦ, κεκλεισμένων των θυρών). Πάλι ωστόσο με αρκετές απουσίες οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά, μη επιτρέποντας στον Γιώργο Μπαρτζώκα να δει τη νέα ομάδα του με ολοκληρωμένη μορφή. Ίσως αυτό να συμβεί (όχι βέβαια στον τέλειο βαθμό) στο τουρνουά της Κρήτης που ακολουθεί.

Απέναντι στους Σέρβους πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του με τα κόκκινα ο Εβάν Φουρνιέ και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον την «πρώτη» του έστω και σε ανεπίσημο ματς.