Μακ Κίσικ: Δεν σκοπεύει να χάσει τη θέση του στον Ολυμπιακό!

Ο Σακίλ Μακ Κίσικ μπορεί να πάει πιο πίσω φέτος στο ροτέισον του Ολυμπιακού, αλλά θα είναι πάλι απαραίτητος

Μακ Κίσικ: Δεν σκοπεύει να χάσει τη θέση του στον Ολυμπιακό!

Ο Σακίλ Μακ Κίσικ σίγουρα θα είχε ενημερωθεί για τις διάφορες φήμες περί πιθανής αποδέσμευσής του από τον Ολυμπιακό, λόγω της …υπερφόρτωσης στο ρόστερ μετά και τον ερχομό του Εβάν Φουρνιέ. Και φρόντισε να δώσει την …απάντησή του στο ματς με τη Μακάμπι.

Χωρίς να φανεί καθόλου επηρεασμένος, ήταν πραγματικά εξαιρετικός και ένας απ’ τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ολυμπιακού. Θα μας πείτε μπόρεσε να το κάνει αυτό, γιατί υπήρχαν αρκετές απουσίες την Παρασκευή και έπαιξε αρκετά. Σύμφωνοι. Αλλά η επίδρασή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι παροιμιώδης και μπορεί να φανεί υπερπολύτιμος, ακόμη κι αν αγωνίζεται λίγο.

Ο κόσμος τον αγαπάει και δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο φυγής του. Και με τον ίδιο να θέλει να συνεχίσει, ανεξαρτήτως δεδομένων, δεν πιστεύουμε ότι θα τεθεί θέμα αποχώρησής του απ’ τους «ερυθρόλευκους». Μπορεί τα στοιχεία του να μοιάζουν με εκείνα του Φουρνιέ (και με τον Γάλλο να τα ΄χει και σε καλύτερο βαθμό θεωρητικά) όμως δεν παύει να είναι ο …Μακ Κίσικ!

Με τον Πετρούσεφ αντίθετα, παραμένει ανοιχτό το θέμα του. Κι αυτό διότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ο ακριβής χρόνος επιστροφής του Φαλ στο παρκέ. Ο Μπαρτζώκας δείχνει να χρειάζεται τον Σέρβο στη ρακέτα και εκτός απροόπτου δεν θα έχουμε εξελίξεις σύντομα στην περίπτωσή του. Ο Ερυθρός Αστέρας θα περιμένει…