Ολυμπιακός: Ο Θεός του μπάσκετ αντάμειψε τον Πρίντεζη!

Το τέλειο φινάλε σε μια μαγική βραδιά στο ΣΕΦ! Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα!

Ολυμπιακός: Ο Θεός του μπάσκετ αντάμειψε τον Πρίντεζη!

Το τέλειο φινάλε σε μια μαγική βραδιά είχαμε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο κατάμεστο ΣΕΦ. Με καλάθι του Πρίντεζη στα 16’’, σε ένα απ’ τα αγαπημένα του πεταχτάρια, ο Ολυμπιακός κέρδισε 84-83 τους Ισραηλινούς και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν! O …θεός του μπάσκετ δεν ήθελε να αφήσει παραπονεμένο τον Πρίντεζη και τον αντάμειψε για όλα όσα πρόσφερε στο άθλημα!

Η βραδιά ανήκε φυσικά στον «Άη Γιώργη» του Ολυμπιακού. Σε μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση που ετοίμασε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, όπως άξιζε σ’ αυτόν τον πραγματικά τεράστιο αθλητή, ο Πρίντεζης είδε τη φανέλα του με το 15, τη φανέλα που μάτωσε τόσα χρόνια, να υψώνεται στην οροφή του ΣΕΦ. Μαζί με την οικογένειά του, δεν άντεξε και δάκρυσε, περνώντας από το μυαλό του όλα όσα έζησε με τον Ολυμπιακό! Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς.

Επειδή όμως, ως γνήσιος νικητής, δεν ήθελε να αποχωρήσει απ’ το δεύτερο σπίτι του δακρυσμένος (ακόμη κι αν ήταν δάκρυα χαράς), ξανάβαλε την αγαπημένη του φανέλα στο τέλος του ματς και πετυχαίνοντας ένα απ’ τα αγαπημένα του καλάθια, χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό!

Και έκλεισε ιδανικά την ερυθρόλευκη διαδρομή του, που θα έχει σίγουρα στο μέλλον και άλλα επεισόδια.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε όλα!