Ανταίος: Με φιλοδοξίες παρά το νεανικό του ρόστερ! (pics)

Ο πρωτάρης στην Α2, Ανταίος (ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού) θα έχει το νεανικότερο ρόστερ, αλλά θέλει να αφήσει το στίγμα του!

Ανταίος: Με φιλοδοξίες παρά το νεανικό του ρόστερ! (pics)

Ο Ανταίος έβαλε μπρος για την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού από πέρυσι, ο Ανταίος θα βασιστεί και φέτος σε ένα νεανικό ρόστερ (δικαιούται να έχει αθλήτριες μόνο κάτω των 23) αλλά αυτό δεν τον αποτρέπει να έχει φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν!

Στο «τιμόνι» της αθηναϊκής ομάδας θα βρίσκεται ξανά ο Βασίλης Ξενάριος, με νέα του συνεργάτιδα την Τατιάνα Καββαδία. Υπεύθυνη εκγύμνασης των αθλητριών η Ρούλα Μούλη.

Με τον Ανταίο συνεχίζουν από πέρυσι οι: Βαλεντίνα Τόσκα, Πρέσιους Αναζόντο, Ιφουνάνια Γκρέιτ Νάντι, Μύριαμ Ερχαρούι, Αριστέα Παρασκευοπούλου, Δανάη Γοργογιάννη, Βασιλική Ραμαντάνη και Ιωάννα Ρούκη.

Νέα πρόσωπα οι: Σοφία Χουγκάζ (Νίκη Λευκάδας), Αγγελική Κουτσιρίμπα (επέστρεψε από τον δανεισμό της στον Αμύντα), Χριστίνα Νταϊάκη (Ολυμπιακός Βόλου), Έλενα Νίτσογλου (ΕΦΑΟΖ), Τζωρτζίνα Σβορώνου (Δαναοί Άργους) και Ιωάννα Παπαζαφειροπούλου (Βόλος WBC).

Πρώτη κοινοτική στην ιστορία του Ανταίου θα είναι η ταλαντούχα διεθνής Κοσοβάρα φόργουορντ, Αγκνέσα Ραχμάνι.