Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε την απάντηση!

Sold out ξανά στα διαρκείας του μπάσκετ και ο ...καημός με το ΣΕΦ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε την απάντηση!

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε και φέτος πως παραμένει στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ και έκανε και πάλι sold out στα διαρκείας! Τα 7.000 που ήταν προς διάθεση εξαντλήθηκαν και πλέον στην ΚΑΕ σκέφτονται να δουν μήπως μπορούν να βγάλουν και άλλα, αφού τα εισιτήρια που βγήκαν για νέους κατόχους ήταν πολύ λίγα (για την ακρίβεια μόλις 902).

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα πορευτεί έτσι και τη νέα σεζόν ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Από την …απέναντι όχθη εδώ και καιρό προσπαθούσαν να φτιάξουν κλίμα, αναφέροντας πως είναι …ξενερωμένος με το μπάσκετ ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά πήραν την …απάντηση!

Σε μια χρονιά που η ομάδα θέλει να επιστρέψει στους τίτλους και με τον Σάσα Βεζένκοφ να βάζει και πάλι τα κόκκινα, δεν υπήρχε περίπτωση ο κόσμος να αφήσει μόνους τους παίκτες του Μπαρτζώκα. Το τμήμα μπάσκετ είναι σε περίοπτη θέση στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού και πλέον όλοι περιμένουν τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη, στις 6 Σεπτεμβρίου!

Ο …καημός των φιλάθλων έχει να κάνει με το ΣΕΦ. Είναι καιρός να βρεθεί επιτέλους λύση. Κακά τα ψέματα, δεν αξίζει στον Ολυμπιακό να έχει τέτοια έδρα, όταν οι υπόλοιπες ομάδες εκσυγχρονίζουν τα γήπεδά τους ή πηγαίνουν σε καινούρια. Ξέρουμε πως είναι περίπλοκο το ζήτημα, αλλά είναι ώρα να γίνει κάτι. Ο Ολυμπιακός θέλει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του.