Βεζένκοφ: «Γύρισα στην οικογένειά μου»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος επέστρεψε στον Θρύλο για να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα. Στις 15:00 η παρουσίασή του στο ΣΕΦ.

Βεζένκοφ: «Γύρισα στην οικογένειά μου»

Στα ερυθρόλευκα ντύνεται και πάλι ο Σάσα Βεζένκοφ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

«Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου», ανέφερε ο Σάσα Βεζένκοφ στο πρώτο του μήνυμα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Όσον αφορά τις αποδοχές του, πρόκειται να φτάσουν τα 20.3 εκατομμύρια ευρώ (μαζί με τα μπόνους), που θα τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Θρύλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες είχαν προαναγγείλει την επιστροφή του Βούλγαρου άσου από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, στις 15.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας συνέντευξη Τύπου της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Παρών θα είναι και ο ίδιος ο Βεζένκοφ που θα μιλήσει για την απόφασή του να αφήσει το ΝΒΑ μετά από έναν χρόνο στους Σακραμέντο Κιγνκς και να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ενώ θα βρίσκονται και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι που θα αναφερθούν στην... επανεκκίνηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με στόχο την κορυφή της Ευρώπης!

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Θύρα 7 έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Θρύλου να βρεθεί στο γήπεδο στις 14.30 για να υποδεχτεί -όπως του αξίζει- τον μεγάλο Σάσα Βεζένκοφ!