Πετρούσεφ: «Κοντά στον Ερυθρό Αστέρα μετά την επιστροφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό», γράφουν οι Σέρβοι

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στον Ερυθρό Αστέρα, μετά την επικείμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Πετρούσεφ: «Κοντά στον Ερυθρό Αστέρα μετά την επιστροφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό», γράφουν οι Σέρβοι

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με τους Σέρβους, έπειτα από τη διαφαινόμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η σερβική Mozzart Sport:

«Παρότι ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως δεν χωρά στο σύστημα του Μπαρτζώκα. Ο Βεζένκοφ θα είναι αναμφισβήτητα το βασικό 4άρι και ο Πετρούσεφ θα είναι αναπληρωματικός. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλη επιθυμία να τον αποκτήσει εδώ και μήνες. Ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, ήδη συναντήθηκε μαζί του στην αρχή της προετοιμασίας της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Βεζένκοφ για να ξέρει ο Πετρούσεφ τι θα κάνει. Όλα δείχνουν πως ο Πετρούσεφ θα κλείσει τον κύκλο των μεταγραφών του Ερυθρού Αστέρα. Θα πρέπει όμως, από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, να συμφωνήσουν οι δύο αδερφοποιημένες ομάδες για την αποζημίωση, καθώς ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο».