Vikos Φalcons: Έκπληξη με Καββαδά

Σημαντική ενίσχυση για τους Vikos Φalkons στην Elite League που συμφώνησαν με τον Βασίλη Καββαδά.

Vikos Φalcons: Έκπληξη με Καββαδά

Μεγάλη δύναμη απέκτησαν στη «ρακέτα» οι Vikos Φalkons που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση των Vikos Φalcons ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή center, Βασίλη Καββαδά για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. O Βασίλης είναι πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος, κάτοχος του Basketball Champions League και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και έχει συμμετάσχει 3 χρονιές στη Euroleague (με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και το Eurocup (με Πανιώνιο).

Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1991, έχει ύψος 2,06 και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας που χτίζει ο κόουτς Μούτσιος για τη συμμετοχή των Φalcons στην Elite League την επόμενη σεζόν.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Καββαδά για τη μεταγραφή του στους Vikos φalcons: "Χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ που θα αποτελέσω κι εγώ με την σειρά μου μέλος του πολύ ενδιαφέροντος project των Vikos Φalcons στην Elite League. Η προσέγγιση όλου του οργανισμού προς το πρόσωπό μου και η ανάπτυξη του πλάνου τους για το παρόν και το μέλλον του μπάσκετ στην περιοχή, με έκαναν να αποδεχθώ την πρόκληση με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Eύχομαι να έχουμε όλοι μαζί μια υγιή σεζόν και να προσφέρουμε όμορφες στιγμές στον κόσμο της πόλης των Ιωαννίνων”.

Καλωσήρθες στην ομάδα μας Βασίλη και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!».