Aταμάν: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Aταμάν: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια.

Το συμβόλαιο του Τούρκου προπονητή ολοκληρώνεται το 2025, ωστόσο οι «πράσινοι» είναι απολύτως ικανοποιημένοι από το έργο του και δεν αποκλείεται να του προσφέρουν νέο πολυετές συμβόλαιο.

Ο Αταμάν δήλωσε: «Εφόσον ο πρόεδρος γνωρίζει πόσο χαρούμενος είμαι σε αυτό το περιβάλλον, μάλλον είναι και άνετος. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στην επαγγελματική ζωή. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή όλα είναι υπέροχα στην Αθήνα, υπάρχει μεγάλη αγάπη. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μας.

Φυσικά και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό μετά από αυτή την αγάπη και την επιτυχία, αλλά όπως είπα, ο πρόεδρος και ο μάνατζέρ μου θα το αξιολογήσουν επαγγελματικά. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για αυτά τα πράγματα».

Παράλληλα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό σχολίασε: «Δεν είμαστε στο σημείο να πάμε και να αγοράσουμε αμέσως, είμαστε ήρεμοι. Μιλάμε με όλους και κοιτάμε τις εξελίξεις. Εξετάζουμε και τους παίκτες στο ΝΒΑ. Κάποιοι παίκτες στην Ευρώπη δεν περιμένουν και υπογράφουν αμέσως, λέμε 'εντάξει'.

Υπήρχε ένας παίκτης σταρ που θέλαμε την περασμένη σεζόν. Μίλησα μαζί του πολλές φορές αλλά προτίμησε άλλο σύλλογο. Αποδείχθηκε ότι ήταν για το καλύτερο. Αυτός ο σύλλογος δεν μπόρεσε να περάσει στα playoffs, αλλά γίναμε πρωταθλητές. Επομένως, δεν υπάρχει σαφές όνομα που στοχεύουμε πραγματικά αυτή τη στιγμή, ο πρόεδρος συνεχίζει τις συζητήσεις».