Ολυμπιακός: Το μέλλον των Μακ Κίσικ, Πίτερς και Πετρούσεφ

Το ρόστερ του Ολυμπιακού «γέμισε» και μπορεί να αποχωρήσει κάποιος...

Ολυμπιακός: Το μέλλον των Μακ Κίσικ, Πίτερς και Πετρούσεφ

Με τους Ντόρσεϊ, Βιλντόζα και Βεζένκοφ «γέμισε» το ρόστερ του Ολυμπιακού (ενώ μη ξεχνάμε και τον Έβανς) και το ερώτημα πλέον είναι εάν θα υπάρξουν αποχωρήσεις στο άμεσο μέλλον. Το είχαμε γράψει και πριν λίγο καιρό ότι μπορεί να …κινδυνεύσουν κάποιοι παίκτες και δεν είναι τυχαίο ότι προέκυψε ενδιαφέρον από αλλού για Πίτερς, Μακ Κίσικ και Πετρούσεφ.

Θα διώξει κάποιον παίκτη ο Ολυμπιακός; Και με τους τρεις έχει συμβόλαια, να τους αφήσει έτσι, δεν δείχνει τόσο λογικό. Αν είναι να αποχωριστεί κάποιον, ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να επωφεληθεί οικονομικά. Το θέμα είναι τι θέλουν και οι ίδιοι παίκτες. Κυρίως όσον αφορά τους Πίτερς και Πετρούσεφ.

Ο Αμερικανός ξέρει ότι με την επιστροφή του Βεζένκοφ, δεν θα είναι …πρώτο βιολί και επιπλέον θα χρειαστεί να περάσει στο «3». Και μετά από μια χρονιά όπου ήταν πρωταγωνιστής, ίσως του κακοφανεί να περάσει ξανά σε δεύτερο ρόλο. Το ίδιο και ο Σέρβος ξέρει ότι θα μειωθεί ο χρόνος του με τον Σάσα στο «4».

Ο Μακ Κίσικ αντίθετα, δεν το συζητούμε, θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, όπως κι αν είναι η κατάσταση. Απλά, είναι δέλεαρ τα καλά λεφτά που φέρεται να του προσφέρει η Μονακό. Και μιλάμε για το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.

Για τον Βεζένκοφ, υπομονή. Η αμερικάνικη …γραφειοκρατία είναι γνωστή. Οι κανονισμοί στο ΝΒΑ πολύπλοκοι και θα παιδευτεί λίγο ο Σάσα μέχρι να εξασφαλίσει την ελευθέρας του. Έχει πάρει ωστόσο την απόφασή του και δεν μπορεί να μείνει με το ζόρι στις ΗΠΑ.

ΥΓ. Ο Ολυμπιακός έχει στα σκαριά και μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή.