Αντίπαλος και το «πρέπει»

Ο Παναθηναϊκός είναι στα… σχοινιά, εάν χάσει χάνει το πρωτάθλημα με «σκούπα» 3-0 από τον «αιώνιο» αντίπαλό του και η πίεση στο ΟΑΚΑ θα είναι τεράστια

Αντίπαλος και το «πρέπει»

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια πλέον. Έχει φτάσει στο… χείλος του γκρεμού και πλέον με μια ήττα χάνει το πρωτάθλημα στη Basket League.

Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι συνεπώς να μείνουν ζωντανοί στη «μάχη» του τίτλου και να κερδίσουν τον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ μειώνοντας σε 2-1.

Το κίνητρο είναι μεγάλο, νιώθουν πως πρέπει να δώσουν απαντήσεις, αλλά θα πρέπει και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους.

Να έχουν διάρκεια στα διαστήματα καλού μπάσκετ που αποδίδουν, να βρουν λύση απέναντι στον Μιλουτίνοβ, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα απέναντι στους ψηλούς τους, αλλά και να μπορέσει ο Κέντρικ Ναν να βρει ρυθμό απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα οι Μήτογλου, Χουάντσο ακόμα δεν έχουν καταφέρει να γίνουν οι παράγοντες στα παιχνίδια και οι «πράσινοι» περιμένουν από αυτούς περισσότερες λύσεις.

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι εξάλλου σε κακή αγωνιστική κατάσταση, δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό μετά τα play off απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Αταμάν περιμένει από αυτόν να βρει τον τρόπο να βοηθήσει την ομάδα με το περιφερειακό σουτ, που θα ανοίξει την άμυνα του Ολυμπιακού.

Η πίεση προφανώς είναι τεράστια για τους «πράσινους», που πρέπει να κερδίσουν, να βρουν τρόπους να επικρατήσουν πνευματικά των αντιπάλων τους και να μείνουν μέσα στο παιχνίδι του τίτλου.