Περιστέρι: Παρελθόν ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου, καθώς δεν υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση στην φιλοσοφία της νέας ομάδας

Περιστέρι: Παρελθόν ο Σπανούλης

Παρελθόν από τον πάγκο του Περιστερίου θα αποτελέσει ο Βασίλης Σπανούλης, αφού η διοίκηση της ομάδας δεν επιθυμεί να συνεχίσει με το ίδιο μοντέλο.

Οι παράγοντες των «κυανοκίτρινων» έχουν αποφασίσει να βαδίσουν σε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο και δεν συμφωνούν στην διατήρηση του ίδιου μπάτζετ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι οι δύο πλευρές αναμένεται να αποφασίσουν την λύση της συνεργασίας τους με τον Θεσσαλό τεχνικό να μένει εκτός αγοράς και τους Περιστεριώτες να κινούνται για τον Γιάννη Καστρίτη.

Ο Σπανούλης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε μία κουβέντα με τη διοίκηση, εμένα τελείωσε το συμβόλαιό μου στο Περιστέρι. Είχαμε μία κουβέντα, δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Δεν μπορεί κανένας να πει πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας.

Είναι δική του απόφαση του κυρίου Κότση. Θα συγκεντρωθώ στην πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε στην Εθνική Ομάδα. Μην δηλητηριάζουμε την Εθνική με διάφορα σχόλια. Είμαστε Έλληνες και πρέπει να είμαστε με την ελληνική ομάδα. Πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε και να λέμε ίντριγκες. Όποιος θέλει να είναι στην Εθνική θα είναι στην Εθνική.

Όποιος δεν θέλει δεν θα είναι. Ο μοναδικός τρόπος για να έρθει το ελληνικό μπάσκετ ψηλά είναι η ενότητα. Να βάλουμε τους εγωισμούς μας και τα οπαδικά σε δεύτερη μοίρα. Όλοι πρέπει να είμαστε μαζί και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Είμαστε ένα».

Για το μέλλον του: «Είχα προτάσεις και μέσα στη χρονιά. Δεν ήθελα να μιλήσω από τη στιγμή που σέβομαι την ομάδα του Περιστερίου. Είχε γίνει κουβέντα και έγινε μία δεύτερη. Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στην τσέπη άλλων. Μόνο ευλογία και χαρά νιώθω ότι ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα από εδώ».