Ολυμπιακός: Το βάρος στο «2» - Χάρισον, Ντένμον, Μπρόκχοφ και… ΝΒΑερ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει μια λίστα με 5-6 περιπτώσεις γκαρντ που του αρέσουν και που μία εξ αυτών θα ολοκληρώσει τις προσθήκες στους κοντούς, μετά την απόκτηση του Τσαρλς Τζένκινς και τον… προ των πυλών Σλούκα.

Ολυμπιακός: Το βάρος στο «2» - Χάρισον, Ντένμον, Μπρόκχοφ και… ΝΒΑερ!

Την ώρα που στον Ολυμπιακό αναμένουν τις εξελίξεις στη Φενέρμπαχτσε, ούτως ώστε να επικυρωθεί και να τελεσφορήσει η υπόθεση με τον Κώστα Σλούκα και παράλληλα έχουν ήδη αποκτήσει τον Τσαρλς Τζένκινς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Κίμκι για δύο χρόνια, στο μεγάλο λιμάνι τρέχουν τα υπόλοιπα θέματά τους και εξετάζουν-μιλάνε-διαπραγματεύονται με περιπτώσεις για τον γκαρντ στο «2».

Ο Μπαρτζώκας έχει μια λίστα στα χέρια του με περιπτώσεις όπως του Άαρον Χάρισον της Γαλατασαράι (25 ετών, 1,98 μ.), του Μάρκους Ντένμον (30 ετών, 1,91 μ.), του Ράιαν Μπρόκχοφ (29 ετών, 2,01 μ.), αλλά και 2-3 ακόμα περιπτώσεων, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γραφτεί και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ακόμα.

Η μία εξ αυτών μάλιστα είναι πολύ καλή και αρέσει στον κόουτς. Μιλάμε για ΝΒΑερ, αλλά παράλληλα αυτό είναι και το «μειονέκτημα», ότι δηλαδή δεν έχει καθόλου ευρωπαϊκή εμπειρία και ο Μπαρτζώκας θέλει στην ομάδα παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Γνώστες του ευρωπαϊκού παιχνιδιού και των ιδιαιτεροτήτων.

Το βάρος λοιπόν έχει δοθεί στους γκαρντ και στο ένα κομμάτι που υπολείπεται, με τον Τζένκινς να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού και τον Σλούκα να βρίσκεται προ των πυλών.