Σπυριδοπούλου: «Δεν έχουμε βρει ακόμα τη χημεία μας»

Η φόργουορντ του ΟλυμπιακούΆννα Σπυριδοπούλου, μίλησε για την ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Μπουρζ με 53-88.

Σπυριδοπούλου: «Δεν έχουμε βρει ακόμα τη χημεία μας»

Απογοήτευση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την ήττα της ομάδας με 53-88 από την Μπουρζ. Η φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», Άννα Σπυριδοπούλου, σε δηλώσεις της μετά το παιχνίδι, επεσήμανε:

«Ξέρουμε, ότι η Μπουρζ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι χρόνια στην Euroleague, με πολύ καλές και δυνατές παίκτριες και αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο τους βοηθάει πάρα πολύ στα παιχνίδια της Ευρώπης. Δεν έχω να πω πολλά για το σκορ, εμείς προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να έχουμε μια καλή εικόνα σε κάθε παιχνίδι.

Θέλουμε να γινόμαστε καλύτερες και να μπορέσουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, αυτό ισχύει για τις περισσότερες ομάδες, απλά θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο, λείπει και η Αγγελική (σ.σ. Νικολοπούλου).

Δεν έχουμε βρει ακόμα τη χημεία μας, έχουμε καινούργιες παίκτριες, όμως θεωρώ ότι θα γινόμαστε καλύτερες και πιστεύω, ότι και η Euroleague μας βοηθάει πολύ. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θέλουμε, αλλά μας δίνουν ώθηση και πιστεύω, ότι θα είμαστε πολύ καλύτερες για τα επόμενα ντέρμπι».