Νίκλας: «Τα κορίτσια πάλεψαν, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Οι δηλώσεις του προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Θάνου Νίκλα, μετά την ήττα της ομάδας με 88-53 από την Μπουρζ.

Νίκλας: «Τα κορίτσια πάλεψαν, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας με 88-53 από την Μπουρζ, επεσήμανε:

«Δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Δυστυχώς, στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δημιουργήσαμε ξεμαρκάριστα σουτ, είχαμε 0/11 τρίποντα, τα 8-9 πρέπει να είναι ξεμαρκάριστα, αλλά δεν καταφέραμε να τα βάλουμε. Δεν ξέρω για ποιο λόγο είχαμε άγχος στην εκτέλεση.

Είχαμε πάρα πολύ κακά νούμερα στο τρίποντο, 9% και κάτω από 40% στο δίποντο. Όταν παίζεις με κάποιες ομάδες οι οποίες και παραδοσιακά και σαν ρόστερ και σαν μπάτζετ είναι αρκετά δυνατές, νομίζω ότι αν δεν μπορέσεις να είσαι εύστοχος για να μείνεις μέσα στο σκορ και να γίνεις ανταγωνιστικός, τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα για εμάς και εύκολα για εκείνους.

Παρόλα αυτά, τα κορίτσια πάλεψαν, έδειξαν μια εικόνα πολύ διαφορετική και στα ριμπάουντ, ενώ μας έλειψαν σε κάποια από τα προηγούμενα παιχνίδια. Συνεχίζουμε τη δουλειά, αυτά τα παιχνίδια μόνο να μας δώσουν έχουνε και κοιτάμε το επόμενο ματς, που πάλι είναι πολύ δύσκολο, με τη Μερσίν εδώ».