Ολυμπιακός: Αυτά έκαναν οι 4 μεταγραφές στην πρεμιέρα

Τα πεπραγμένα των τεσσάρων νέων μεταγραφών του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, στην πρεμιέρα της ομάδας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. 

Ολυμπιακός: Αυτά έκαναν οι 4 μεταγραφές στην πρεμιέρα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στη φετινή EuroLeague, καθώς έχασε από τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 82-71. Οι Πειραιώτες εμφάνισαν προβλήματα στην επίθεση, αδυναμία στα ριμπάουντ και στην τελευταία περίοδο... κατέρρευσαν.

Στην αναμέτρηση, βέβαια, αγωνίστηκαν και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο λόγος για τους Σάσα Βεζένκοφ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Εβάν Φουρνιέ και Λούκα Βιλντόζα. Οι δύο πρώτοι έχουν παρελθόν στην ομάδα, επέστρεψαν φέτος, αλλά υπολογίζονται ως προσθήκες. Ας αναλύσουμε το τι έπραξαν στη πρεμιέρα τους στη φετινή EuroLeague.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Αγωνίστηκε για 16 λεπτά και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 6 πόντους με 1/5 σουτ, συν 1 ασίστ. Δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στην επίθεση, πήρε λίγες πρωτοβουλίες στο ματς και στην πορεία έπεσε και η ψυχολογία του.

Σάσα Βεζένκοφ: Αντιμετώπισε στενό μαρκάρισμα από τον Νάιζελ Χέιζ, ο οποίος στην ουσία κατάφερε να τον αφήσει εκτός παιχνιδιού. Σε 30 λεπτά είχε 11 πόντους, με 4/6 σουτ, συν 4 ριμπάουντ. Ζορίστηκε να βρει φάσεις και να πάρει πάνω του προσπάθειες.

Λούκα Βιλντόζα: Έπαιξε μόλις 4 λεπτά, δεν μπόρεσε να κάνει πολλά και σημείωσε μόλις 2 πόντους με 1/1 σουτ, συν 2 ασίστ. Συμμετέχει ενεργά στην κυκλοφορία της μπάλας, πασάρει καλά, αλλά θέλει περισσότερο χρόνο για να δείξει τις δυνατότητες του.

Εβάν Φουρνιέ: Διστακτικός στην επίθεση, δεν πήρε τα σουτ που του αναλογούν και μέχρι στιγμής δείχνει πως ψάχνεται μέσα στο παιχνίδι της ομάδας. Είχε μόλις 5 πόντους με 1/3 σουτ σε 22 λεπτά και φάνηκε να έχει πρόβλημα απέναντι σε δυναμικά «3άρια» όπως ο Κόλσον.