Αταμάν: «Δεν είναι ακόμη έτοιμοι οι Οσμάι - Γιουρτσεβέν, θέλουν χρόνο...»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν εκτίμησε ότι οι νεοαποκτηθέντες συμπατριώτες του Οσμάν και Γιούρτσεβεν δεν είναι ακόμα έτοιμοι παρότι «έχουν πολλές δυνατότητες»

Αταμάν: «Δεν είναι ακόμη έτοιμοι οι Οσμάι - Γιουρτσεβέν, θέλουν χρόνο...»

Μετά την άνετη φιλική νίκη (85-56) του Παναθηναϊκού επί της Γαλατασαράι, στην Κωνσταντινούπολη - που ακολούθησε τις τρεις σερί ήττες στα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί - ο τεχνικός των «πρασίνων» Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων συμπατριωτών του Τσέντι Οσμάν και Ομέρ Γιουρτσεβέν, ενώ εκτίμησε πως θα είναι πολύ βελτιωμένη η ομάδα του στα πρώτα επίσημα ματς.

«Είμαστε ακόμα στην αρχή. Έχουμε τραυματισμούς σε βασικούς. Κάναμε καλό ματς. Η Γαλατά αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ούτε την περασμένη σεζόν ξεκινήσαμε καλά. Θα βελτιωθούμε μετά την έναρξη των επίσημων ματς» είπε αρχικά σε γενικό του σχόλιο.

Για Οσμάν και Γιουρτσεβέν: «Ο Οσμάν και ο Γιούρτσεβεν δεν είναι ακόμα έτοιμοι, γιατί δεν έχουν παίξει εδώ και πολύ καιρό. Ολοκλήρωσαν τη σεζόν του NBA τον Απρίλιο. Από τότε δεν έπαιξαν. Δεν έχουν μπει ακόμα σε ρυθμούς παιχνιδιού. Έχουν πολλές δυνατότητες και προσπαθούμε να τους εντάξουμε στην ομάδα. Προσαρμόστηκαν στο 30-40% τώρα αλλά θέλουν χρόνο . Δεν είναι εύκολη η Euroleague. Δεν παίζει εύκολα όταν προέρχεσαι από το ΝΒΑ. Θα βοηθήσουν πολύ σύντομα»