Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στο «Σινάν Ερντέμ»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε στην Τουρκία και ξεκίνησε προπόνηση.

Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στο «Σινάν Ερντέμ»

Το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του πραγματοποιεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στην Τουρκία. Οι πράσινοι ετοιμάζονται ενόψει της έναρξης των φετινών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/09) στο Super Cup της Ρόδου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/09), η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα δώσει δύο φιλικά κόντρα σε Γαλατάσαραϊ (24/9) και Αναντολού Εφές (25/9). Αυτά θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή της στην Πόλη, η ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση επί τουρκικού εδάφους στο «Σινάν Ερντέμ», με την «πράσινη» ΚΑΕ να δημοσιεύει βίντεο από το πρόγραμμα των παικτών.

Υπενθυμίζεται πως το «τριφύλλι» ταξίδεψε στη γειτονική χώρα χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα απουσιάσει για τρεις βδομάδες, τον Κώστα Σλούκα, που θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο με την κατάσταση να μην είναι ανησυχητική και τον Λορέντζο Μπράουν, που συνεχίζει τις θεραπείες για την φλεγμονή που τον ταλαιπωρεί.