Γιαννακόπουλος: «Εγώ συγνώμη δεν έχω πει σε κανέναν, οι προσωπικές μου απόψεις δεν αλλάζουν ποτέ»

Θέση πάνω στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες, μετά την ανάρτηση του «πράσινου» πανό στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την αντίδραση του Εργκίν Αταμάν, πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος: «Εγώ συγνώμη δεν έχω πει σε κανέναν, οι προσωπικές μου απόψεις δεν αλλάζουν ποτέ»

Με ανάρτηση του στα social media, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έχει ζητήσει συγνώμη από κανέναν και οι προσωπικές του απόψεις είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν αλλάζουν ποτέ, όμως πρόσθεσε πως, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «τριφυλλιού», όλα μπαίνουν κάτω από το καλό της ομάδας και του αθλητισμού που πρέπει να ενώνει.

Αναλυτικά:

«Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία και με όλα τα παπαγαλάκια και μποτάκια του ίνσταγκραμ. Εγώ συγγνώμη δεν έχω ζητήσει από κανέναν. Τις προσωπικές μου απόψεις όλος ο κόσμος τις γνωρίζει, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν αλλάζουν ποτέ. Από εκεί και πέρα, οφείλουμε, όπως είπε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωσή της, τις προσωπικές μας απόψεις να τις βάζουμε κάτω από το καλό μιας ομάδας και κάτω από τον αθλητισμό που πρέπει να ενώνει. Ξαναλέω, εγώ συγγνώμη δεν έχω πει σε κανέναν».