Oλυμπιακός: Έτσι θα φτάσει στο Super Cup

Αυτή αναμένεται να είναι η σύνθεση του Ολυμπιακού ενόψει του Super Cup που θα γίνει στα τέλη Σεπτέμβρη.

Oλυμπιακός: Έτσι θα φτάσει στο Super Cup

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχουν τεθεί εκτός δράσης τόσο ο Μουσταφά Φαλ, όσο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι δύο βασικοί σέντερ της ομάδας αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και θα μείνουν εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα περίπου.

Ο Σέρβος σέντερ θα κληθεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα δεύτερου βαθμού. Ο Γάλλος θα προσπαθήσει να προλάβει την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στις 4 Οκτωβρίου. Είναι δεδομένη όμως η απουσία τους από τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Στις 28/29 Σεπτεμβρίου θα έχουμε το Super Cup. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρώτα το Περιστέρι και στο... βάθος υπάρχει «αιώνιος» τελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Φιλίπ Πετρούσεφ, το γόνατό του δείχνει βελτίωση και υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο Super Cup της Ρόδου. Παρακάτω θα διαβάσετε το ρόστερ της ομάδας με το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση. Οι ξένοι όμως δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 6, οπότε από την παρακάτω λίστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα πρέπει να «κόψει» έναν παίκτη.

Το depth chart του Ολυμπιακού για το Super Cup

Point Guard: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Μήτρου Λονγκ
Shooting Guard: Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Λαρεντζάκης
Small Forward: Παπανικολάου, Φουρνιέ, ΜακΚίσικ
Power Forward: Βεζένκοβ, Πίτερς
Center: Ράιτ, Πετρούσεφ