«Η Παρτίζαν δε θέλει να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο σκάνδαλο»

Οργισμένη ανακοίνωση της Παρτιζάν που έχασε το πρωτάθλημα Σερβίας με την αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα να διακόπτεται με υπαιτιότητα των οπαδών της.

«Η Παρτίζαν δε θέλει να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο σκάνδαλο»

Παρότι ο Ερυθρός Αστέρας ήταν πίσω στο σκορ, η αναμέτρηση για τους τελικούς του Σερβικού πρωταθλήματος κόντρα στην Παρτιζάν διακόπηκε 7.55 δεύτερα πριν από το τέλος της 3ης περιόδου, με σκορ 57-45 με υπαιτιότητα των οπαδών της, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση και κατ' επέκταση του πρωτάθλημα να κατοχυρωθεί στους «ερυθρόλευκους».

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Παρτιζάν που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αφού ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου, περιμέναμε για αρκετή ώρα τη συνέχιση του αγώνα, με τους υπεύθυνους της Παρτίζαν να ενημερώνονται από τους αρμόδιους διαιτητές για τη διακοπή του αγώνα και τη συνέχισή του μετά από 24 ώρες.

Η ομάδα της Παρτίζαν πήγε στα αποδυτήρια και οι παίκτες είχαν χρόνο για να ξεκουραστούν. Όταν οι διαιτητές και οι παίκτες του Αστέρα εμφανίστηκαν ξαφνικά στο παρκέ, μία ώρα μετά τη διακοπή, οι παίκτες της Παρτίζαν πήγαν στα σπίτια τους. Ο Αστέρας, οι διαιτητές και οι διοργανωτές απέδωσαν τον τίτλο στον Αστέρα με αυτόν τον τρόπο. Η Παρτίζαν δε θέλει να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο σκάνδαλο».