Ολυμπιακός: Δεν θα παραδώσει εύκολα τα σκήπτρα...

Ο Ολυμπιακός έστειλε νωρίς το μήνυμα στον Αθηναϊκό

Ολυμπιακός: Δεν θα παραδώσει εύκολα τα σκήπτρα...

Νωρίς-νωρίς στη σεζόν ο Ολυμπιακός πήρε δυο νίκες επί του Αθηναϊκού (μια για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο) και έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει εύκολα τα σκήπτρα.

Ο Αθηναϊκός έκανε μια τρομερή επένδυση φέτος, παίρνοντας τρεις σπουδαίες Αμερικανίδες και πολύ καλές Ελληνίδες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει το know how και παίκτριες «μπαρουτοκαπνισμένες» σε παιχνίδια τίτλων. Συν τοις άλλοις ο Θάνος Νίκλας έχει εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο προπονητή, που ξέρει να παίρνει το καλύτερο απ’ τις παίκτριές του.

Αντίθετα στον Αθηναϊκό είναι ερώτημα αν θα αντέξει στην πίεση ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης. Ικανός τεχνικός, αλλά με λίγες παραστάσεις από το γυναικείο. Και ξέρει πως στον Βύρωνα θέλουν να φτάσουν ψηλά, πολύ ψηλά.

Ο Αθηναϊκός μπορεί να πήρε τρεις εξαιρετικές Αμερικανίδες (Σέπαρντ, Χολμς, Λόβιλ), όμως και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έκανε διάνα με την επιλογή των Χέμπε και Λάμπερτ. Αμφότερες ήταν καταπληκτικές στη χθεσινή νίκη. Η Τόμπιν γνωστή για την αξία της, ενώ υπάρχει και η Ράτζα που παίζει ως Κύπρια.

Ολυμπιακός και Αθηναϊκός δείχνουν να είναι το επικρατέστερο ζευγάρι των φετινών τελικών της Α1, ας μην ξεγράφουμε όμως και τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινες» μπορεί να κινήθηκαν χαμηλότονα το καλοκαίρι, αλλά έχουν …φανέλα και ένα από τα πιο πιστά κοινά. Ντίξον, Τζόουνς και Τσβίτκοβιτς η τριπλέτα των ξένων, η Σταμολάμπρου θα ηγηθεί, ενώ περιμένουμε τι θα κάνει η Χατζηλεοντή στην επιστροφή της απ’ τις ΗΠΑ. Σούπερ ταλέντο, αν είναι καλά (είχε σοβαρούς τραυματισμούς) μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.