Παναθλητικός: Ανανέωσε για 9η χρονιά η Έλενα Κοφινά! (pic)

Η Έλενα Κοφινά θα είναι και στην Α1 με τον Παναθλητικό 

Παναθλητικός: Ανανέωσε για 9η χρονιά η Έλενα Κοφινά! (pic)

Μετά από μια μαγική 8ετία που ξεκίνησε από τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου, συνεχίστηκε με την κατάκτηση 4ων πρωταθλημάτων ΕΚΑΣΘ σε κορασίδες/νεανίδες & 1 Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις κορασίδες και ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στις νεανίδες όντας αρχηγός της ομάδας, η Έλενα Κοφινά επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Παναθλητικό, πλέον ως γυναίκα!

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η Έλενα ήταν και φέτος ενεργό μέλος της πρωταθλήτριας Α2, γυναικείας ομάδας (5,5π., 2ασ., 2κλ., σε 14’ συμμετοχής) μαζί με τα περισσότερα κορίτσια από την ομάδα των νεανίδων.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η 18χρονη Συκεώτισσα τόνισε: «Ο Παναθλητικός είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου και χαίρομαι που ο σύλλογος συνεχίζει να επενδύει πάνω μου μετά και την ενηλικίωσή μου. Η ομάδα της γειτονιάς μου μεγάλωσε πολύ και μαζί της μεγαλώσαμε κι εμείς μέσα από ένα σπουδαίο αναπτυξιακό πρόγραμμα που έχεις ως προτεραιότητα τα νεαρά κορίτσια. Θέλω να μείνω για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στην Α1. Ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη».

Τη σειρά των ανανεώσεων παίρνουν τώρα και τα υπόλοιπα κορίτσια από την ομάδα των νεανίδων που ενηλικιώθηκαν, με τις οριστικές συμφωνίες να ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες.