Red Bull: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Πέρεζ

Ο Σέρχιο Πέρεζ θα είναι πιλότος της Red Bull για άλλα δύο χρόνια.

Red Bull: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Πέρεζ

Η Red Bull υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σέρχιο Πέρεζ. Ο Μεξικανός πιλότος θα αγωνίζεται με τους «ταύρους» για άλλα δύο χρόνια.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας ο Πέρεζ δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που αφιερώνω το μέλλον μου σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, είναι μια πρόκληση όπως καμία άλλη να τρέχεις για την Oracle Red Bull Racing, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Είμαι χαρούμενος που μένω εδώ για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας μαζί και να συνεισφέρουμε στη μεγάλη ιστορία αυτής της ομάδας για άλλα δύο χρόνια. Το να είμαι μέλος της είναι μια τεράστια πρόκληση και μου αρέσει.

Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση φέτος και έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα ότι το μέλλον είναι λαμπρό εδώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για όλη την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, είναι μεγάλη και θέλω να την ανταποδώσω με εξαιρετικά αποτελέσματα εντός και εκτός πίστας. Νομίζω ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, έχουμε πολλά περισσότερα πρωταθλήματα να κερδίσουμε μαζί».

Στη φετινή Formula 1 ο Πέρεζ δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Ύστερα από οκτώ αγώνες κατέχει την πέμπτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών.