Oι τιμές του νέου Volkswagen Golf στην Ελλάδα

Η Volkswagen ανακοίνωσε τις τιμές του ανανεωμένου Golf στην Ελλάδα. 

Oι τιμές του νέου Volkswagen Golf στην Ελλάδα

Η Volkswagen παρουσίασε το ανανεωμένο Golf στις αρχές του έτους, κάνοντας ένα ολικό φρεσκάρισμα και προσφέροντάς του μια ευρεία γκάμα κινητήρων αλλά κι εκδόσεων. Πρόκειται για την facelift έκδοση της 8ης γενιάς του θρυλικού μοντέλου, το οποίο συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής, έχοντας ξεκινήσει να κατασκευάζεται τον Μάρτιο του 1974.

Εξωτερικά το νέο Golf ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προβολείς LED, τα νέα σύνολα πίσω φώτων LED και το νέο μπροστινό προφυλακτήρα. Οι προβολείς LED έχουν πιο ευθείες γραμμές, είναι οπτικά πιο εντυπωσιακοί και στενεύουν σημαντικά προς το εσωτερικό.

Ως εναλλακτική λύση για τους στάνταρ προβολείς LED, υπάρχουν οι προβολείς LED Plus, με τους οποίους το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου διαθέτει φωτιζόμενο το σήμα της VW – για πρώτη φορά στην Ευρώπη – εκτός από την υπάρχουσα φωτιζόμενη οριζόντια λωρίδα LED στη μάσκα του ψυγείου.

Εντός της καμπίνας η οθόνη αφής στην έκδοση Ready 2 Discover έχει διαγώνιο 26,4 cm (10,4”), ενώ η κορυφαία έκδοση Discover έχει διαγώνιο οθόνης 32,8 cm & 12,9”. Οι νέες οθόνες MIB4 τύπου tablet έχουν σχεδιαστεί για να είναι οπτικά ελεύθερες. Στο πλαίσιο αυτό, τα ρυθμιστικά αφής για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και της έντασης του ήχου, είναι πλέον πιο εργονομικά στη χρήση και φωτίζονται. Το νέο Golf διαθέτει στάνταρ το προηγμένο Digital Cockpit Pro (διαγώνιος οθόνης: 26 cm/10,2 ίντσες).

Αναλυτικά οι τιμές του νέου Golf στην Ελλάδα: