«Ο Ντάνι Γκαρθία στη λίστα του Μεντιλίμπαρ»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Ντάνι Γκαρθία βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Ο Ντάνι Γκαρθία στη λίστα του Μεντιλίμπαρ»

Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αρχικά το παιχνίδι με την Άστον Βίλα και στη συνέχεια τα τρία ματς πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν ρίχνουν ματιές και στην αγορά ενόψει του καλοκαιριού.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Ισπανία σύμφωνα με τα οποία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αρκετούς παίκτες από την La Liga στο μπλοκάκι του. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ντάνι Γκαρθία της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το συμβόλαιο του 33χρονου χαφ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν φαίνεται πως θα το ανανεώσει.

Είναι παίκτης που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μεντιλίμπαρ και σύμφωνα με την As τον έχει στα υπόψη για να τον εντάξει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στην Εϊμπάρ και όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να συνυπάρξουν ξανά.

Ο Ντάνι Γκαρθία είναι κεντρικός χαφ και ο Μεντιίμπαρ στο παρελθόν έχει δηλώσει γι' αυτόν: «Ο Ντάνι δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα σου τραβήξει το μάτι όταν παρακολουθείς έναν αγώνα, αλλά σπάνια θα κάνει κακό παιχνίδι», είχε πει ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον 33χρονο μέσο.