Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε μία καλή ομάδα που βοηθιέται από όλους»!

O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την ανατροπή της ομάδας του και τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε μία καλή ομάδα που βοηθιέται από όλους»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για μία νίκη «απέναντι σε μία καλή ομάδα που όμως βοηθιέται από όλος» μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα ποδοσφαιρικό σόου στο γήπεδο. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της σεζόν, με πολλές μάχες, ένταση, όμορφες στιγμές, ευκαιρίες, ανατροπές στο σκορ. Δεν τα παρατάμε αυτό και το αποδείξαμε σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα και γενικότερα από τη σεζόν που διανύουμε, που είναι φανταστική, αλλά και περίπλοκη για εμάς.

Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, θα ξυπνήσουμε αύριο με μια φρεσκάδα για να συνεχίσουμε τη δουλειά. Ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα που όμως βοηθιέται από όλους».

«Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια δε γίνεται πάντα να εμφανίζεσαι με τη μέγιστη ενέργεια. Είχαμε την Ευρώπη ανάμεσα στα ματς των πλέι οφ απέναντι σε ομάδες με εμπειρία, ταξίδια, να μην κοιμούνται οι ποδοσφαιριστές στα κρεβάτια τους. Δεν έχουμε την ίδια εμπειρία με άλλες ομάδες που αγωνίζονται συνεχώς στην Ευρώπη όπως η Μπριζ τα τελευταία 20 χρόνια.

«Το έχω τονίσει πολλές φορές, αν θέλει κάποιος να μην το ακούσει δεν ξέρω τι να πω».

«Έδωσα το χέρι μου στον Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα και πήγα στο γραφείο μου να χαλαρώσω. Δεν είδα κάτι. Ίσως να υπήρχε μια ένταση που συμβαίνει συνήθως».