Ολυμπιακός: Εκεί χάθηκε το διπλό

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη σε ένα παιχνίδι που έκανε τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ολυμπιακός: Εκεί χάθηκε το διπλό

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το λάθος του Ντόη, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στον Μορόν να σκοράρει και να κάνει το 1-0.

Είναι πράγματι μία συνθήκη μέσα στο ματς που δημιούργησε νέα δεδομένα κι ενώ η ομάδα του Πειραιά δεν είχε κινδυνέψει και δεν έδειχνε ότι κινδυνεύει. Ο Άρης δεν είχε προβληματίσει τον Ολυμπιακό, αλλά προηγήθηκε από ένα δώρο του Ντόη.

Δεν είναι όμως μόνο η συγκεκριμένη φάση που έκρινε το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη. Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα μεγάλο ποσοστό κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο κατά τη διάρκεια του οποίου οι Πειραιώτες είχαν ένα εξαιρετικό 25λεπτο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είχε μέχρι και δοκάρι σε εκείνο το διάστημα, ενώ ο Κουέστα έπιανε τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει γκολ σε εκείνο το διάστημα και εκεί έχασε επί της ουσίας την ευκαιρία να κάνει το διπλό στη Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» ήξεραν ότι το ματς θα ήταν δύσκολο και έτσι το αντιμετώπισαν. Έκαναν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη και απλά δεν ήρθε το γκολ στο καλό τους διάστημα, στο παραγωγικό τους διάστημα.

Έτσι κι αλλιώς το έργο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου ήταν τρομερά δύσκολο, αφού είχε τρεις ομάδες από πάνω του. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να εξασφαλίσουν την 3η θέση στη βαθμολογία για να είναι ήσυχοι για την Ευρώπη.