Ολυμπιακός: Ζήτησε και στόπερ από την Πόρτο

Ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του.

Ολυμπιακός: Ζήτησε και στόπερ από την Πόρτο

Πολύ δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι έχει κάνει ο Ολυμπιακός που θέλει να τελειώσει άμεσα τις υποθέσεις του προκειμένου ο Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει τα νέα αποκτήματα στη διάθεση του.

Ήδη έχει ανακοινωθεί ο Ναβάρο, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ζέλσον Μαρτίνς που αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του. Εκτός από επιθετικό και εξτρέμ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν και στόπερ.

Έχει γίνει μάλιστα κρούση στην Πορτο για να υπάρξει ενίσχυση και στο κέντρο της άμυνας από τους «Δράκους». Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα πορτογαλικά Μέσα ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο.

Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τη Μπράγκα και στην Πόρτο είχε κοστίσει 20 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος αμυντικός μετράει 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Πόρτο και κοστολογείται 14 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Ολυμπιακός ζήτησε τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού από την Πόρτο. Ωστόσο η απάντηση που εισέπραξε από τους «Δράκους» ήταν αρνητική.