Ολυμπιακός: Σενάρια για Γιόβιτς

Η περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς της Φιορεντίνα φαίνεται πως απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Σενάρια για Γιόβιτς

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου επιθετικού και διεξάγει διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα. Ωστόσο, η μεταγραφή του Μαροκινού επιθετικού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και τα μεταγραφικά σενάρια παραμένουν πολλά.

Σύμφωνα με σημερινά (4/8) δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός εξετάζει και άλλες επιλογές για τη θέση του επιθετικού. Στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνεται και ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Φιορεντίνα.

Ο 26χρονος Σέρβος φορ αποκτήθηκε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από έναν χρόνο και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στην Ιταλία. Συγκέντρωσε 13 γκολ και πέντε ασίστ σε 50 συμμετοχές με την Φιορεντίνα.

Η αξία του Γιόβιτς σύμφωνα με το Transfermarkt ανέρχεται στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, οι απαιτήσεις της Φιορεντίνα ενδέχεται να είναι υψηλότερες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το επόμενο καλοκαίρι, οπότε η ιταλική ομάδα ίσως εξετάσει το ενδεχόμενο να τον πουλήσει.

Ο Γιόβιτς προέρχεται από μια μεταγραφή το 2019 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 63 εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλο που υπήρχαν υψηλές προσδοκίες, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, σημειώνοντας μόλις τρία γκολ σε 51 συμμετοχές.