Κύπελλο Ελλάδος: Οριστική απόφαση για την παρουσία φιλάθλων

Πάρθηκαν οι τελικές αποφάσεις για την παρουσία φιλάθλων στην τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστική απόφαση για την παρουσία φιλάθλων

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί ο εφετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό στάδιο όπως αποφασίστηκε στη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/5) από την ΕΠΟ και τους εκπροσώπους των ομάδων.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη.

«Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη», ολοκλήρωσε μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα, ενοχλημένος αποχώρησε από τη σύσκεψη ο πρόεδρος του Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης λέγοντας πως «κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με κόσμο». Ενώ συνέχεια σε λέγοντας:

«Κοροϊδευόμαστε! Τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ; Δηλαδή οι Ολυμπιακοί με τι θα πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια που είναι δύσκολα προσβάσιμη; Με υποβρύχιο; Αν θέλετε να πάτε τον τελικό στο ΟΑΚΑ, πείτε το τώρα!»