Αστέρας Καισαριανής: Κάνει πράγματα και θαύματα

Ο Αστέρας Καισαριανής βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, καθώς θέλει τρεις νίκες για να αναδειχτεί και τυπικά πρωταθλητής

Αστέρας Καισαριανής: Κάνει πράγματα και θαύματα

Ο Αστέρας Καισαριανής βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο στον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Ο στόχος που είχε από την αρχή της σεζόν γίνεται πραγματικότητα καθώς η διοίκηση του συλλόγου κράτησε τον κορμό την περσινή χρονιά όπου η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο της Ένωσης, ενώ παράλληλα προσέλαβε έναν έμπειρο προπονητή, γνώστη της κατηγορίας τον Γιώργο Τσαμόπουλο. Την φετινή σεζόν η ομάδα της Καισαριανής κάνει πράγματα και θαύματα. Έφτασε στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας δύο ομάδες Γ’ Εθνικής ενώ αποκλείστηκε από τον Πανσερραϊκό.

Στο πρωτάθλημα κάνει μία όντως εντυπωσιακή πορεία όπου σε 23 αγώνες έχει πετύχει 21 νίκες, γνώρισε μία ήττα από τον Κένταυρο Βριλησσίων και έφερε ισοπαλία με τον Άρη Καλαμακίου. Έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας (66-5) καθώς επίσης και τον πρώτο σκόρερ, τον Σταμάτη Σαπαλίδη (30 τέρματα) ενώ έχει προκριθεί και στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Δικαιολογημένα ύστερα από αυτά τα επιτεύγματα ο Αστέρας ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής, ενώ υπολείπονται επτά αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η διαφορά από τον δεύτερο Κένταυρο έχει εκτοξευθεί στους 15 βαθμούς και χρειάζεται τρεις μόνο νίκες για να αναδειχτεί και τυπικά πρωταθλητής.

Αξί8ζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ, εντούτοις τον Οκτώβριο αποκτήθηκε ένας σπουδαίος επιθετικός ο Κώστας Κραψίτης, ενώ το Ιανουάριο στο δυναμικό των «κόκκινων» εντάχθηκαν οι Κάρδαρης και Κουκοβίνης. Έτσι ο κόουτς έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται ένα πλούσιο ρόστερ και είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλά παιχνίδια βγαίνει ένας παίκτης και ο άλλος που μπαίνει είναι καλύτερος.