Παναθηναϊκός Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι «αιωνίων»

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στους Νέους των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την 21η αγωνιστική της Super League K19.

Παναθηναϊκός Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι «αιωνίων»

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης» για την 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό χάρη σε γκολ του Ρομάνο. Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» δεν άργησε να έρθει και στο 39ο λεπτό ο Μπάκουλας ισοφάρισε με πέναλτι.

Μάλιστα στο 55ο λεπτό η ομάδα του Πειραιά έφτασε στην ανατροπή. Ο Πνευμονίδης έκανε ωραία ατομική ενέργεια και ο Καρανάτσιος με πλασέ έβαλε τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός μπόρεσε στο 89ο λεπτό να βρει ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έπειτα από γκολ του Δουβίκα. Έτσι το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με έναν πόντο διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός κατέχει την πέμπτη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο σπουδαίο παιχνίδι της Τετάρτης (7/2, 15:00) απέναντι στην Ίντερ για τα play off του UEFA Youth League. Η αναμέτρηση θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την παρουσία κόσμου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρακασίδης, Κοκάκης, Διαμαντής (46’ Δουβίκας), Νικολετόπουλος, Πιτσώτης, Συμεωνίδης (46’ Μπρέγκου), Ρομάνο, Σπαθάρης (72’ Ορμενάι), Λάζαρης, Καλοσκάμης (65’ Βαγιαννίδης), Γεωργουλάκης (65’ Νότας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξαρχος, Κουτσογούλας, Ντάμα, Κωστούλας, Πλιώνης (33’ Πνευμονίδης), Λιατσικούρας, Δαρβίρας (33’ Πρεκατές), Μπάκουλας (83’ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου (90’+1’ Λόλης), Καρανάτσιος (83’ Χρήστου), Αλαφάκης.