Άρνε Σλοτ: «Κάποιες φορές στη ζωή έρχονται ευκαιρίες και πρέπει να ακούσεις»

Ο Άρνε Σλοτ λέει ότι μερικές φορές η ζωή προσφέρει ευκαιρίες όπου «πρέπει να ακούσεις» ενόψει του αναμενόμενου διορισμού του ως διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ.

Άρνε Σλοτ: «Κάποιες φορές στη ζωή έρχονται ευκαιρίες και πρέπει να ακούσεις»

Η Λίβερπουλ και η Φέγενορντ έχουν δώσει τα χέρια για ένα πακέτο αποζημίωσης που θα επιτρέψει στον Άρνε Σλοτ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στο Άνφιλντ.

Μιλώντας μετά τη νίκη της Φέγενορντ επί της Τσβόλε με 5-0, ο 45χρονος δήλωσε ότι παρακολούθησε το ξεκίνημα της νίκης της Λίβερπουλ επί της Τότεναμ με 4-2 νωρίτερα την Κυριακή πριν από τη νίκη της ομάδας του στην Eredivisie.

«Είδα μερικά λεπτά από το παιχνίδι, αλλά έπρεπε να έρθουμε στο γήπεδο», δήλωσε ο Σλοτ. «Μόνο το πρώτο γκολ, ένα σπουδαίο γκολ. Ήταν μια καλή νίκη της Λίβερπουλ. Αν υπάρξει η επίσημη επιβεβαίωση και πάω εκεί, θα δω πολλά παιχνίδια από αυτούς.

Μερικές φορές στη ζωή, έρχονται ευκαιρίες και πρέπει να τις ακούσεις. Έχω κάνει αυτή την επιλογή για τον εαυτό μου. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, θα δείτε την ανακοίνωση».

Ο Σλοτ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Τότεναμ την περασμένη σεζόν, πριν επιλέξει να παραμείνει στη Φέγενορντ, έχοντας οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στην Eredivisie.

Ο ίδιος συνέχισε: «Πέρυσι έκανα την επιλογή να μείνω και τώρα, μάλλον έκανα μια άλλη επιλογή».

Διαβάστε επίσης: Τι ποδόσφαιρο παίζει ο Άρνε Σλοτ; Πώς μπορεί να δουλέψει στο Άνφιλντ;