Να ξεμπερδέψει με την Ευρώπη και να συγκεντρωθεί στον τελικό η Ομόνοια

Την τρίτη νίκη σε βάρος του ΑΠΟΕΛ την ίδια αγωνιστική περίοδο μετά από 14 χρόνια θα ψάξει η Ομόνοια στο αποψινό ντέρμπι αιωνίων.

Να ξεμπερδέψει με την Ευρώπη και να συγκεντρωθεί στον τελικό η Ομόνοια

Οι πράσινοι αισιοδοξούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους προκειμένου να ξεμπερδέψουν με το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να συγκεντρωθούν στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην Πάφο.

Η ήττα από την ΑΕΚ μπορεί να στεναχώρησε τον κόσμο της Ομόνοιας, ωστόσο δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την παρουσία του στο ντέρμπι. Για ακόμα μια φορά ο πράσινος λαός θα δώσει βροντερό παρών με απώτερο σκοπό να αποτελέσει το 12ο παίκτη και να σπρώξει την ομάδα σε ακόμα μια μεγάλη νίκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην πρώτη ήττα του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, η οποία ήταν από την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Κάτι που ευελπιστεί να επαναλάβει και σήμερα σε ένα παρόμοιο σκηνικό.

Στις απουσίες των Μπέζους, Φαμπιάνο και Λανκ, προστέθηκε και αυτή του Ψάλτη. Ο Κύπριος ακραίος αμυντικός έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ επιστρέφει ο Κουλιμπαλί.

Πηγή: shootandgoal.com