Ολυμπιακός: Οι 11 ημέρες «φωτιά» και η επιστροφή στον Ρέντη

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα (6/5) στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις 11 ημέρες «φωτιά».

Ολυμπιακός: Οι 11 ημέρες «φωτιά» και η επιστροφή στον Ρέντη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν ανάσες και να περάσουν μερικές στιγμές με τις οικογένειες τους. Από σήμερα, όμως, οι Πειραιώτες επιστρέφουν στον Ρέντη και ξεκινάει η προετοιμασία τους για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Η σεζόν έχει μπει στα τελευταία της μέτρα και ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα μπροστά του τέσσερα παιχνίδια, μπορεί και πέντε, που θα κρίνουν τα πάντα. Το σημαντικότερο όλων, όμως, θα το παίξει την Πέμπτη όταν και θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα στη ρεβάνς του 2-4 του Βίλα Παρκ.

Στον Ρέντη από σήμερα στο μυαλό τους θα έχουν μόνο το παιχνίδι με τους Άγγλους, αφού βρίσκονται ενώπιον μίας μεγάλης πρόκλησης, της μεγαλύτερης στην Ιστορία του συλλόγου που δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Βάσκος προπονητής από την πρώτη στιγμή έχει φροντίσει να βάλει φρένο στους πανηγυρισμούς και να τονίζει σε όλους ότι δεν έχει κριθεί τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμα 90 λεπτά και περιμένει πως η Άστον Βίλα θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της.

Κατά τα άλλα σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Βέβαια το πιθανότερο είναι ότι τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ομάρ Ρίτσαρντς.

Στον Ρέντη μπορεί να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, αλλά τις επόμενες έντεκα ημέρες τους περιμένουν και τρία ματς πρωταθλήματος που θα κρίνουν τον τίτλο. Η αρχή γίνεται από την Κυριακή και την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Συνεχίζει με την ΑΕΚ, στο Φάληρο και ολοκληρώνεται στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.