Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ μέσω Φορτούνη στον Όλσεν στην Τούμπα

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα παίξει απόψε (22.00) γκολκίπερ για την Άστον Βίλα εναντίον του Ολυμπιακού και ο διεθνής Σουηδός έχει άσχημη εμπειρία από το 0-2 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τα γκολ των Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς. 

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ μέσω Φορτούνη στον Όλσεν στην Τούμπα

Η τιμωρία του Εμιλιάνο Μαρτίνες φέρνει στην εστία της Άστον Βίλα για τον αποψινό (22.00) πρώτο ημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό τον 34χρονο διεθνή Σουηδό γκολκίπερ, Ρόμπιν Όλσεν.

Έπαιξε και στο τελευταίο ματς της Premier League με την Τσέλσι, ενώ έχει εμπειρία και από τον Ολυμπιακό καθώς τον είχε αντιμετωπίσει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο μικρό διάστημα που είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πριν από εννιά χρόνια.

Ήταν το ντέρμπι που είχε γίνει τον Απρίλιο του 2015 στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός το είχε «καθαρίσει» άνετα με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά από τον Μπράουν Ιντέγε και τον Λούκα Μιλοβόγεβιτς. Και τις δύο ασίστ τις είχε προσφέρει ο Κώστας Φορτούνης που και σήμερα θα είναι αντίπαλος του Όλσεν.

Άλλες οι συνθήκες τότε, άλλες τώρα, όμως είναι κάτι που σίγουρα θα έχει στο μυαλό του ο 73 φορές διεθνής τερματοφύλακας.