Ολυμπιακός: Τι σημαίνει η παρουσία των τιμωρημένων Μασούρα και Ντόη στο «Villa Park»

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η κίνηση με νόημα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συμπεριλάβει τους Μασούρα και Ντόη στην αποστολή για το ματς με την Άστον Βίλα στην Αγγλία (2/5, 22.00).

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει η παρουσία των τιμωρημένων Μασούρα και Ντόη στο «Villa Park»

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει άλλο ένα ταξίδι στο όνειρο. Αυτή τη φορά βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας, έτσι ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς στη Νέα Φιλαδέλφεια (2/5, 22.00).

Δεν είναι μία εύκολη αποστολή... Η Άστον Βίλα είναι τέταρτη στην Premier League και έχει επίσης βλέψεις για να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και να μην ήθελε (που λέει ο λόγος), υπάρχει εκεί ο Ουνάι Έμερι που ιντριγκάρεται με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίστηκε χθες (1/5) στη συνέντευξη Τύπου αισιόδξος για την ομάδα του και κυρίως για την εικόνα που θα παρουσιάσει απέναντι στους πολυδιαφημισμένους «χωριάτες».

Μάλιστα, για να δείξει σε όλους ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα - μια «γροθιά», αποφάσισε να πάρει στην Αγγλία και δύο ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Το ίδιο είχε πράξει και στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ζουλιάν Μπιανκόν.

Αυτή τη φορά πήρε τους τιμωρημένους Γιώργο Μασούρα και Ανδρέα Ντόη. Επρόκειτο για μία κίνηση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των όσων αναφέραμε παραπάνω: Να αναδείξει ότι όλοι οι παίκτες, τιμωρημένοι ή μη, είναι μία γροθιά στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πρόκληση του Ολυμπιακού στην Ιστορία του.

Είναι σαφές ότι τόσο ο Μασούρας, όσο και ο Ντόη θα ήθελαν όσο τίποτε άλλο να αγωνιστούν στο ιστορικό «Villa Park». Ας κάνουν υπομονή μία εβδομάδα, καθώς θα είναι διαθέσιμοι για τον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη (9/5).