Ολυμπιακός: Από την Πόλη στη Νιόν και στο γήπεδο ο Κουτσίδης

Η οδύσσεια του Ισίδωρου Κουτσίδη για να βοηθήσει την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με την Ναντ.

Ολυμπιακός: Από την Πόλη στη Νιόν και στο γήπεδο ο Κουτσίδης

Την ιστορική βραδιά στο «Σουκρού Σαράτσογλου» είχε την τύχη να τη ζήσει από κοντά και συγκεκριμένα από τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά ένα παιδί της ομάδας θαύμα του συλλόγου, ο Ισίδωρος Κουτσίδης. Λόγω της τιμωρίας του Παναγιώτη Ρέτσου ο 19χρονος αμυντικός μπήκε στην αποστολή προκειμένου να υπάρχει ακόμα ένας στόπερ στον πάγκο.

Ο Κουτσίδης είναι βασικό στέλεχος της Κ19 του Ολυμπιακού που έχει φτάσει στο final 4 του Youth League, αλλά η ομάδα του δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του. Σε λίγες ώρες θα διεξαχθεί ο ημιτελικός με τη Ναντ και ο Κουτσίδης θα είναι εκεί.

Από την Πόλη στη Νιόν ο νεαρός στόπερ. Περιχαρής αναχωρούσε το βράδυ μετά την πρόκριση επί της Φενέρ από το γήπεδο και εξηγούσε τι έχει να κάνει για να φτάσει στην Ελβετία και να παίξει στο ματς της Κ19.

Στις 07:30 το πρωί ξεκίνησε το ταξίδι του Κουτσίδη για τη Νιόν και αναμενόταν γύρω στις 10:00 τοπική να είναι βρίσκεται στη Νιόν. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ναντ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00 κάτι που σημαίνει ότι ο Κουτσίδης χωρίς ύπνο και ταξιδεύοντας επί ώρες θα είναι εκεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Τον ίδιο δεν τον ενδιέφερε η ταλαιπωρία που θα τραβήξει, αλλά αυτό που τον ένοιαζε ήταν να μπορέσει η Κ19 να σηκώσει το τροπαίο. Φυσικά ήταν από τους τυχερούς της Ιστορίας, αφού έζησε την πιο επική πρόκριση του Ολυμπιακού από κοντά.