Ολυμπιακός: Ακόμα δεν έχουμε ζήσει τίποτα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και τα άλλα… παιδιά του Πειραιά έχουν το «μέταλλο» για να κουρσέψουν και το Μπέρμιγχαμ φτάνοντας στον τελικό προορισμό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ολυμπιακός: Ακόμα δεν έχουμε ζήσει τίποτα!

Υπάρχουν βραδιές που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα.

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια χάνονται… Ναι, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο ήρωας της μεγάλης βραδιάς στην Κωνσταντινούπολη και στο «καμίνι» του Σουκρού Σαράτσογλου.

Ένα παλικάρι 21 ετών έπιασε κορόιδο παγκόσμια αστέρια του ποδοσφαίρου όπως τους Τάντιτς και Μπονούτσι.

Ο Τζολάκης δικαιολογημένα τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα, γιατί όταν ένας τερματοφύλακας πιάνει τρία πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» δεν γίνεται να μην είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Από την άλλη δεν γίνεται να μην σταθούμε στην τακτική του Μεντιλίμπαρ. Πήγε με ένα φουλ επιθετικό σχήμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν του βγήκε.

Αμέσως με την έναρξη του δευτέρου μέρους, έσπευσε να βάλει τον Ιμπόρα για να σταματήσει τις επελάσεις των χαφ της Φενέρμπαχτσε. Το συγκεκριμένο σχήμα τού πήγε πρίμα.

Προς το τέλος ζήτησε από τους παίκτες του να χτυπήσουν στον χώρο τη Φενέρ, η οποίας είχε ανέβει και άφηνε κενά πίσω. Ο Μασούρας έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φενέρμπαχτσε είχε αρχίσει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Για την ακρίβεια, τα πόδια των παικτών της ήταν λες και είχαν βαρίδια. Ήρθε και το δοκάρι του Ιμπόρα για να τους ταράξει ακόμη περισσότερο.

Φοβούμενη η Φενέρ ότι θα δεχτεί γκολ, άρχισε να φυλάει περισσότερο τα νώτα της. Ο Μεντιλίμπαρ όμως έριξε στη μάχη τους Ελ Αραμπί και Όρτα, διατηρώντας τον Ελ Κααμπί στην ενδεκάδα! Τα έπαιξε όλα για όλα για να πάρει την πρόκριση από την παράταση.

Τα κατάφερε τελικά στα πέναλτι με τον «κέρβερο» Τζολάκη!

Τα λόγια είναι περιττά…

Για μία ομάδα που πριν από δύο μήνες δεν ξέραμε τι θα της ξημέρωνε όταν έχανε 0-2 από τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο ματς του Καρβαλιάλ, έχουμε φτάσει δύο μήνες μετά να βλέπουμε έναν Ολυμπιακό να είναι «μέσα» στο πρωτάθλημα και να ονειρεύεται τον τελικό του Κόνφερενς.

Τι άλλο θα ζήσουμε! Πλέον, τίποτα δεν μπορεί να μας προκαλέσει έκπληξη. Ούτε και η πολυδιαφημισμένη ομάδα της Άστον Βίλα που προ ημερών κέρδισε μέσα στο Εμιρέιτς την Άρσεναλ και φιλοδοξεί του χρόνου να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν! Πλέον, ναι, δικαίως ονειρεύονται όλοι τον τελικό! Το κέρδισαν με το σπαθί τους το δικαίωμα στο όνειρο με πρωτεργάτη τον Μεντιλίμπαρ, τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε αμέσως μετά το 1-4 με τη Μακάμπι. Εκείνο το βράδυ συμφώνησε μαζί του για να πορευτούν και του χρόνου.

Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα!