Μελισσανίδης: «Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ΑΕΚ, είναι η μοίρα μας»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για τα εγκαίνια του νέου μουσείου ιστορίας της ομάδας της ΑΕΚ. 

Μελισσανίδης: «Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την ΑΕΚ, είναι η μοίρα μας»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης»:

«Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί εκρόσωπο των ΜΜΕ, αγαπητοί επισκέπτες. Σας καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στα εγκαίνια του μουσείου ιστορίας της ΑΕΚ. Σε μία σπουδαία στιγμή για όλους μας, η οποία συμπίπτει με την συμπλήρωση 100 χρόνων ένδοξης διαδρομής του συλλόγου μας. Από σήμερα αρχίζουμε ένα ταξίδι στον χρόνο ανακαλύπτουμε και θυμόμαστε τα ορόσημα της ιστορίας και τους θριάμβους, που καθόρισαν την λαμπερή πορεία της ομάδας μας εκπληρώνοντας έτσι ένα ακόμα ιστορικό μας χρέος.

Μέσα σ΄αυτά τα 100 χρόνια η πίστη και ο αγώνας είναι οι αξίες μας. Όλοι αγαπούν τις ομάδες τους, αλλά εμείς δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς την δική μας.Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας. Η ζωή και η ιστορία μας. Θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε πως το φως της λαμπάδας που άναψαν οι πρόσφυγες θα καίει για πάντα και στα τρία αυτά μεγάλα έργα.

Και στο γήπεδο και στο μουσείο προσφυγικού ελληνισμού και σ' αυτό το μουσείο που είναι το σπίτι όπου φυλάμε τους ζωντανούς για εμάς φίλους της ΑΕΚ. Κάθε έκθεμα του μουσείου, κάθε ιστορικό κειμήλιο, κάθε μορφή της ΑΕΚ που θα αντικρίσετε αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής και μπαίνει βαθιά στην καρδιά και την ψυχή του συλλόγου μας, γιατί αντανακλά την ταυτότητα, τις ιδέες και τις αρχές που καθοδήγησαν την ΑΕΚ επί έναν αιώνα και την κράτησαν όρθια σε δύσκολους καιρούς».