Rings of Power 2η σεζόν: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει πότε επιστρέφει η σειρά του LOTR

Μαζί με την επιστροφή του “τηλεοπτικού“ Σάουρον - Δείτε το trailer. 

Rings of Power 2η σεζόν: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει πότε επιστρέφει η σειρά του LOTR

Πιστή στο ραντεβού της η Amazon κυκλοφόρησε την πρώτη χορταστική ματιά στην 2η σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power, της τηλεοπτικής σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, μέσα από το οποίο τον πρώτο λόγο έχει η επιστροφή του...αλλαγμένου και "τηλεοπτικού" Σάουρον, ενώ προϊδεάζει για μια σαφέστατα πιο ζοφερή σεζόν.

Και λέμε αλλαγμένου καθώς στο καταιγιστικό και γεμάτο δράση -βγαλμένη από τη Μέση Γη- trailer, ο Charlie Vickers που υποδυόταν τον "Halbrand", τώρα τον βλέπουμε να αποκαλύπτει πλήρως τα σκοτεινά του σχέδια. Ο τρομακτικός σκοτεινός άρχοντας Sauron μεταμορφώνεται σε ένα elf με ξανθά μαλλιά που βοηθάει τον Celebrimbor (Charles Edwards) στο να σφυρηλατήσουν τα Δαχτυλίδια της Δύναμης. Βάσει της μυθολογίας του Τόλκιν, ο Sauron έπαιρνε συνεχώς τις μορφές άλλων για να τους ξεγελάσει και να κάνουν τα θελήματά του.

Την ίδια ώρα η Galadriel (Morfydd Clarke) και οι σύντροφοί της σε αυτό το κυνηγητό, δηλαδή οι Elrond (Robert Aramayo), Arondir (Ismael Cruz Cordova) και Isildur (Maxim Baldry), θα παλέψουν με ένα σωρό πλάσματα της μέσης γης, από Όρκς, μέχρι μαγεμένα δέντρα και τέρατα από μια μαύρη γλίτσα (που θυμίζει κάτι από Studio Ghibli).

Παράλληλα το πρώτο αυτό teaser trailer, το οποίο διαθέτει πολλά ακόμη easter eggs από την μυθολογία του Τόλκιν και της 2ης Εποχής της Μέσης Γης, αποκαλύπτει και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων, η οποία θα γίνει στις 29 Μαΐου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

Δείτε το teaser trailer της 2ης σεζόν του The Rings of Power

Στη 2η σεζόν ο ηθοποιός Joseph Mawle αντικαθίσταται από τον Sam Hazeldine (Peaky Blinders) στο ρόλο του Adar, αρχηγού των Orcs, ενώ προστέθηκαν μερικά δυνατά ονόματα όπως οι Ciaran Hinds (Rome, Game of Thrones, Justice League), Rory Kinnear (Penny Dreadful, House of Cards) και Tanya Moodie (The Man Who Fell to Earth) σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

Για τη 2η σεζόν, η Amazon επέλεξε να φύγει από τα φυσικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας, τα οποία ήταν πάντοτε η έμπνευση για οτιδήποτε αφορούσε τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μέχρι πρότινος, και να μετακομίσει στην εξοχή της Μ. Βρετανίας για τα γυρίσματα.