Επίσκεψη Κασσελάκη στο Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας

Το Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Επίσκεψη Κασσελάκη στο Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας

Στην Κέρκυρα γιορτάζει το Πάσχα ο Στέφανος Κανελλάκης, όπου συμμετείχε στα πατροπαράδοτα έθιμα και είχε επαφές και με φορείς του νησιού. Στα πλαίσια αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, επισκέφτηκε το ναύσταθμο της Κέρκυρας.

Ο Σ. Κασσελάκης στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ναύτες και τους αξιωματικούς που υπηρετούν στον Ναυτικό Σταθμό, να τσουγκρίσει αυγά μαζί τους.

Μάλιστα είχε και μεγάλη επιτυχία στο τσούγκρισμα από ένα από τα τυχαία αυγά, που όπως είπε χαρακτηριστικά, που διάλεξε, κατόρθωσε και έσπασε τα αυγά των περισσοτέρων φαντάρων.

Μπόρεσε και συνομίλησε με τους ναύτες, αλλά και τους αξιωματικούς για τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν σχετικά με τις δομές του Ναυτικού στην Κέρκυρα αλλά και σε ολόκληρο το Ιόνιο.

Χθες το βράδυ ο Σ. Κασσελάκης συμμετείχε στην τελετή της Αναστάσεως στην πάνω πλατεία της Κέρκυρας, στην Σπιανάδα, μπροστά σε πολλές δεκάδες χιλιάδες κόσμου.

Μάλιστα στο μήνυμά του, το οποίο είπε αμέσως μετά από την τελετή, τόνισε ότι θα πρέπει να δείξουμε αγάπη, αλληλεγγύη και ειρήνη για όλο τον κόσμο και ότι δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε άμαχους συνανθρώπους μας στην Παλαιστίνη.

Πρέπει να έχουμε ειρήνη στην Παλαιστίνη.

Νωρίτερα, λίγο πριν το Χριστός Ανέστη, ο Μητροπολίτης της Κέρκυρας άφησε αιχμές κατά των δικαιωματιστών, οι οποίοι είναι μειοψηφίες και επιβάλλονται με τρόπο ολοκληρωτικό για την κατάλυση των αξιών και των παραδόσεων.

Πάντως μετά το Χριστός Ανέστη, ο Μητροπολίτης Νεκτάριος ασπάστηκε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγή: ertnews.gr