Ολυμπιακός: Έχει τεράστια καρδιά και το αποδεικνύει κάθε φορά!

Ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο πολύ θέλει και φέτος να είναι στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας

Ολυμπιακός: Έχει τεράστια καρδιά και το αποδεικνύει κάθε φορά!

Απίστευτος Θρύλος μπήκε αγριεμένος στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και έκανε το 1-0 στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Καταθέτοντας ψυχή στο παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 77-75 και έδειξαν πως σκοπεύουν και φέτος να είναι στο φάιναλ φορ, για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Το μειονέκτημα της έδρας δεν κόμπλαρε τους Πειραιώτες, ούτε τα προβλήματα. Τι κι αν ήταν εκτός ο αρχηγός Παπανικολάου, τι κι αν φορτώθηκαν με φάουλ οι Ουόκαπ και Φαλ (με τον Γκος να παίρνει τη μπαγκέτα), τι κι αν χτύπησε στο τέλος ο Πετρούσεφ, ο Ολυμπιακός δεν χαμπάριαζε από τίποτα και έριξε στο καναβάτσο τη Μπαρτσελόνα!

Στο 1-0 λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» και πλέον έχουν τη μεγάλη ευκαιρία την Παρασκευή. Να κάνουν το 2-0 και να αγκαλιάσουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ! Πιστεύει κανείς πως θα μπορεί να κερδίσει δυο παιχνίδια στο φλεγόμενο ΣΕΦ η Μπάρτσα;

Γι’ αυτό και πρέπει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός. Τίποτα ακόμη δεν έγινε. Κι όπως είδαμε, σ’ αυτά τα πλέι οφ θα τα δούμε όλα. Ξεκίνημα με τρία «μπρέικ» (Μακάμπι και Φενέρ οι άλλες δυο ομάδες που έσπασαν την έδρα) και όλα ανοιχτά!

Οι Πειραιώτες εύχονται να μην έπαθε κάτι σοβαρό ο Πετρούσεφ. Η ατυχία δεν λέει να αφήσει φέτος την ομάδα, αλλά τα προβλήματα δεν λυγίζουν αυτόν τον Ολυμπιακό. Έχει τεράστια καρδιά και το αποδεικνύει κάθε φορά! Πραγματικά, υποκλινόμαστε σ’ αυτήν την ομάδα!