Ομπράντοβιτς: «Περήφανος να βλέπω το γήπεδο γεμάτο παιδιά»

Συγκινημένος για την παρουσία μικρών παιδιών στο γήπεδο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Παρτιζάν.

Ομπράντοβιτς: «Περήφανος να βλέπω το γήπεδο γεμάτο παιδιά»

Υπερήφανος που στην «Stark Arena» βρέθηκαν μικρά παιδιά στην κερκίδα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη κόντρα στην Εφές για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στο πανό των οπαδών της ομάδας που έλεγε ότι είναι ένας από αυτούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν αποχωρήσει από την Παρτιζάν θα είναι για να σταματήσει την προπονητική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που οι οπαδοί ανάρτησαν το πανό που ανέφερε ότι είμαι ένας από αυτούς. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το μέλλον μου. Είναι πολύ ωραίο να ζεις κάτι τέτοιο. Η στήριξη του κόσμου, ακόμη και μετά την απώλεια του Κυπέλλου, σημαίνει πολλά για μένα. Πρέπει να συνεχίσει η παράδοση. Η καρδιά μου γεμίζει όταν βλέπω το γήπεδο γεμάτο από παιδιά. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό, καθώς υπάρχει μία νέα γενιά οπαδών της Παρτίζαν. Δεν βλέπω τον εαυτό μου πουθενά εκτός από την Παρτίζαν. Είτε θα μείνω εδώ, είτε θα σταματήσω την προπονητική!»