Σφαιρόπουλος: Ενοχλημένος με τον μεταφραστή - «Με διακόπτεις και μετά δεν μεταφράζεις;» (vid)

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον μεταφραστή της Μέγκα Μπάσκετ ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα για την Αδριατική Λίγκα.

Σφαιρόπουλος: Ενοχλημένος με τον μεταφραστή - «Με διακόπτεις και μετά δεν μεταφράζεις;» (vid)

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη συμπεριφορά του μεταφραστή της Μέγκα Μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα για τα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας.

Ο εν λόγω μεταφραστής αρχικά διέκοψε τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό για να μεταφράσει τα λόγια του στα σέρβικα, όμως στις επόμενες δηλώσεις του δεν έκανε το ίδιο, ρωτώντας αντ' αυτού τους εκπροσώπους του Τύπου αν έχουν ερωτήσεις για τον κόουτς.

Ο Σφαιρόπουλος ενοχλήθηκε και του ζήτησε τον λόγο: «Όχι, δεν έχω ολοκληρώσει. Απλώς σταμάτησα για να μεταφράσεις. Πρώτα με διακόπτεις για να μεταφράσεις, μετά συνεχίζω να μιλάω και δεν μεταφράζεις τίποτα; Θες να μεταφράσεις ή όχι;».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Μέγκα Μπάσκετ απάντησε ότι οι παρευρισκόμενοι γνωρίζουν αγγλικά και δεν χρειάζεται να μεταφράσει, με τον Σφαιρόπουλο να ανταπαντά: «Τότε γιατί μετέφρασες αυτά που είπα στην αρχή;».

Δείτε το συμβάν από το 0:15 μέχρι το 2:50 του βίντεο:

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του και αποχώρησε αμέσως από την αίθουσα χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις, έχοντας ενοχληθεί προφανέστατα με το όλο συμβάν.