Σωτηρίου: «Φέτος έχω σπάσει τα όριά μου» (vid)

Η Κατερίνα Σωτηρίου μίλησε για την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Σωτηρίου: «Φέτος έχω σπάσει τα όριά μου» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τον Ολυμπιακό (2-2) στους τελικούς της Α1 γυναικών, κερδίζοντας στη Λεωφόρο με 60-50. Μετά το τέλος του αγώνα η Κατερίνα Σωτηρίου αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας της.

Η γκαρντ των «πράσινων» είπε: «Δεν ήθελα να είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Το χρωστάγαμε στον εαυτό μας, το λιγότερο για αυτή την ομάδα και τις συμπαίκτριες μου είναι να είμαστε στον τελικό των τελικών. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος, το έχει αποδείξει, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για αυτό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είμαστε εμείς. Δεν ήμασταν καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν δείξαμε την μαχητική ψυχή που αντιπροσωπεύει τον σύλλογο και μας πόνεσε πολύ στον εγωισμός μας. Θέλαμε να δώσουμε στον κόσμο αλλά και σε εμάς αυτό που μας άξιζε, μια ακόμα νίκη.

Νομίζω σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εναντίον του Ολυμπιακού δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Κάθε ήττα μας έχει κάνει πιο δυνατές. Η ήττα στο ΣΕΦ ήταν μια απλή ήττα εκτός έδρας, αλλά για εμάς ο τρόπος που έγινε μας πείραξε πάρα πολύ και νομίζω το αποδείξαμε σήμερα. Είναι μια σεζόν τεράστια, πιστεύουμε στον εαυτό μας, θέλουμε τη νίκη και θα δώσουμε το καλύτερο και νομίζω σήμερα αφήσαμε το μήνυμα μας και στους αντιπάλους και στον κόσμο μας ότι θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας. Θα είμαστε μαχήτριες μέχρι το τέλος και από εκεί και πέρα ότι θέλει ο θεός.

Σήμερα θεωρώ ότι έκανα πολύ καλά αυτό που ξέρω και νομίζω η καθεμία έκανε ένα βήμα παραπάνω. Θέλω να είμαι ένας leader με παράδειγμα. Έχω κάνει τεράστια υπερπροσπάθεια φέτος και σωματικά και πνευματικά, έχω σπάσει τα όρια μου. Αυτές είναι εμπειρίες προσωπικές, θέλω να δώσω ότι μπορώ ακόμα και αυτό θέλω να είναι παράδειγμα για τις υπόλοιπες συμπαίκτριες μου. Είμαι ένα κομμάτι αυτού του παζλ, είναι πολύ σημαντικό».